Terugblik webinar Inclusieve Innovatie

3 mei 2021

Op 22 april organiseerden wij samen met Smart Industry een webinar over Inclusieve Innovatie. Wij vertelden over ons Inclusive Fieldlab, onze aanpak rondom inclusieve innovatie en technologie, en de acht projecten waar wij momenteel mee bezig zijn. Een mooie illustratie daarvan is onze Smart Beamer, die als casus aan bod kwam. Hoe zet je zo’n Smart Beamer, of Operator Support System (OSS) in, hoe pak je het implementatieproces aan, en hoe is dat voor medewerkers die ermee gaan werken? Door onze ervaringen met een project als dit te delen willen wij anderen inspireren om ook met inclusieve innovatie aan de slag te gaan. Wij gaan dan ook graag het gesprek aan met geïnteresseerden, zo ook tijdens deze webinar. Zo vroegen deelnemers ons onder andere naar verschillende vormen van financiering voor dit soort projecten, welke samenwerkingen we zijn aangegaan, en hoe wij een innovatieve werkwijze hebben geborgd binnen onze organisatie. Al met al was het een zeer geslaagde uitwisseling met prikkelende vragen.

Zoals altijd maken we ook hier dankbaar gebruik van het netwerk en kennis die Smart Industry met zich meebrengt. Ben jij als ondernemer benieuwd naar wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op hun website.

Heb jij de webinar gemist? Bekijk deze dan hieronder:

Ook interessant voor jou

Exoskelet

Een steuntje in je rug bij til-werkzaamheden

Cobot

Cobot: robot als mens-ondersteuning

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!