Annemijn Woesthuis

Naam: Annemijn Woesthuis
Bij Amfors sinds: 2022
Woont in: Utrecht

Wat doe je bij Amfors?

Als projectleider binnen Amfors hou ik mij bezig met verschillende projecten rondom het thema Vitaliteit. Het in goede banen leiden van bestaande projecten, maar ook het opzetten van nieuwe projecten valt onder mijn takenpakket. Vanuit het programma Vitaal Vakmanschap kijk ik, net als in ons Inclusive Fieldlab, naar innovatieve manieren om het thema vitaliteit samen met onze medewerkers vorm te geven.

Welk deel van je werk vind je het leukst?

Om samen met medewerkers uit alle lagen van de organisatie te werken aan het thema vitaliteit. Dit maakt dat mijn werkdagen zeer afwisselend zijn. De ene dag ben ik bezig met het ontwerpen van een poster gericht op een gezonde eetwissel. De andere dag ben ik aan het werk in de groenvoorziening om te onderzoeken wat zij belangrijk vinden op het gebied van vitaliteit.

Favoriete innovatie?

Mijn favoriete innovatie is de Smart Beamer, omdat bij deze innovatie voor mij voor het eerst zichtbaar werd hoe een (laagdrempelige) technologie zo’n positieve impact kan hebben op medewerkers.

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!