Zelf innoveren?

Kom langs en ervaar zelf!

Wij delen onze ervaring en kennis over inclusieve innovatie graag met anderen. Samenwerken geeft ons de kans om onze oplossingen breder in te zetten en inclusieve innovatie te verspreiden.

Wij geloven dat je het best leert wat inclusief innoveren inhoudt door deze innovaties zelf te ervaren. Dat kan in onze innovatietours! Centraal in de innovatietour staat het zelf uitproberen van drie van onze oplossingen: de Smart Beamer, de Slimme Bril en het Exoskelet. En vertellen we je meer over onze manier van innoveren.

Wil jij ook een tour? Stuur een mail naar Zet JavaScript aan om beschermde inhoud te zien.

Wij helpen je graag op weg

Naast de innovatietour bieden wij ook de mogelijkheid voor een verdiepingssessie over één van onze projecten. Daarin gaan we dieper in op hoe wij dit project hebben aangepakt en welke lessen we hieruit trokken. Samen kijken we naar hoe deze oplossing binnen jouw organisatie vorm zou kunnen krijgen en hoe we elkaar hierbij kunnen helpen. Meer weten over deze sessies? Neem dan contact met ons op.

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!