Joran Westerink

Naam: Joran Westerink
Bij Amfors sinds: 2021
Woont in: Ermelo

Wat doe je bij Amfors?

Ik ben projectleider van een aantal projecten in het Inclusive Fieldlab waaronder de Smart Beamer en de 3D printer. Daarnaast geef ik samen met Judith innovatietours aan andere organisaties en onze eigen medewerkers. Daarnaast ondersteun ik de werkvoorbereiders in ons productiebedrijf met een deel van de planning.

Welk deel van je werk vind je het leukst?

Het leukste onderdeel van mijn werk vind ik dat ik altijd vanuit het perspectief van een medewerker moet denken. Hoe breng je de juiste informatie zo duidelijk mogelijk over om medewerkers verder te helpen met hun werk? En ik kijk liever naar het werk dat een medewerker wél kan. Vanuit die gedachte proberen wij iedereen werk te bieden op een passend niveau. Ik vind het mooi om daar aan bij te kunnen dragen.

Favoriete innovatie?

Mijn favoriete innovatie is de Smart Beamer. De Smart Beamer is een goed voorbeeld van het toegankelijk maken van complexe werkzaamheden voor werknemers. Daarnaast laat het project goed zien hoe een complexe technologie zoals Augmented Reality binnen het Inclusive Fieldlab vereenvoudigd wordt tot een toegankelijk hulpmiddel.

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!