Judith Jansen

Naam: Judith Jansen
Bij Amfors sinds: 2021
Woont in: Den Haag

Wat doe je bij Amfors?

Ik ben betrokken bij verschillende projecten binnen het Inclusive Fieldlab. Ik denk bijvoorbeeld mee over het opzetten van het fysieke fieldlab waarin al onze innovaties samen komen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de communicatie van het Inclusive Fieldlab, waaronder deze website. Als laatste ben ik ook nog betrokken bij de implementatie van een nieuw voorraadsysteem dat magazijnwerk toegankelijker maakt voor onze medewerkers.

Welk deel van je werk vind je het leukst?

Ik vind de veelzijdigheid van de projecten waarbij ik betrokken ben erg leuk. Bij het ene project werk ik direct samen met de medewerkers en ben ik meer bezig met de uitvoering terwijl ik bij het andere project werk aan het verbeteren van onze bedrijfsvoering.

Favoriete innovatie?

Mijn favoriete innovatie is de Slimme Bril omdat ik dit het perfecte voorbeeld vind van hoe een innovatie als buddy van de medewerkers werkt. De bril helpt medewerkers met de dingen die zij lastig vinden. Zo hopen we medewerkers meer zelfstandigheid te bieden, wat ik zelf ook fijn vind.

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!