Innovatietour nummer 1

24 oktober 2022

Sinds de wethouders het vernieuwde Inclusive Fieldlab op 22 september openden verwelkomen wij geïnteresseerden weer op locatie. Onlangs was een aantal van onze partners als eerst aan de beurt. Wij gaven hen een uitgebreide tour langs onze innovaties.

In twee uur tijd gaven wij de groep een innovatietour. Aanwezig waren onderzoekers en lectoren van TNO, de HAN en de Fontys Hogeschool, partners uit het CTI netwerk en van de Gemeente Amersfoort en het WSP regio Amersfoort. Vanuit elk hun eigen expertise werken zij aan een inclusievere arbeidsmarkt en brengen daarom waardevolle kennis en ervaring mee. In onze innovatietour draait het om één ding: deze kennis verbinden met de praktijk. Dat doe je door te ervaren hoe het is om met onze oplossingen te werken en welk effect dit op je werk kan hebben. Bijvoorbeeld met de Smart Beamer. Zelfs de – naar eigen zeggen – minst technische van de groep lukte het om met de beamer een complexe assemblagetaak foutloos uit te voeren.

De komende maanden

De eerste tour was een groot succes, met lovende woorden van onze partners en ideeën voor verdere samenwerking. Voor de komende maanden staan er nog een groot aantal van dit soort innovatietours in de planning. Zo ontvangen wij een groep klanten en samenwerkingspartners van ons productiebedrijf, komen verschillende mensontwikkelbedrijven langs en nemen we reguliere werkgevers mee in onze manier van inclusief innoveren.

Wil je zelf ook een keer langskomen? Laat het ons weten! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@inclusivefieldlab.nl, dan zoeken we samen een geschikte datum.

Ook interessant voor jou

Samenwerken

Lijkt het je wel wat om met ons samen te werken of ben je op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan sociale innovatie!